pexels-photo-57690_edited_edited_edited.

BEMIDDELING

Het vinden van de juiste invulling voor een beleggingswens, alsook het vinden van de juiste koper voor een onroerend goed vergt een diepgaande en up-to-date kennis van de markt, de spelers, technische-, juridische-, fiscale- en commerciële onderlegdheid, alsook het vermogen om individuele wensen en behoeften te vertalen en aan elkaar te koppelen. 

Risico’s zijn inherent aan het werkgebied. Wij zien het als onze taak om onze opdrachtgever zo goed mogelijk in staat te stellen de risico’s te overzien en af te wegen. Actieve betrokkenheid en begeleiding van het due diligence traject hoort voor ons dan ook net zo vanzelfsprekend bij de transactie als  begeleiding van de notariële afwikkeling.  Zo zorgen we voor transparante transacties en tevredenheid van alle betrokkenen. 

Onze diensten

De dienstverlening van DVS Capital is gebaseerd op de overtuigingen dat een bedrijf alleen bestaansrecht heeft als het waarde toevoegt, dat niets en niemand in een vacuüm opereert en dat resultaten – met geluk natuurlijk - bereikt worden door inzicht, talent, competentie, creativiteit en toewijding. 

De wereld van beleggingsvastgoed laat zich kennen door een enorme verscheidenheid aan spelers, immer veranderende invloeden, een veelheid aan grote en nog grotere belangen, een zekere hardheid en veel zichtbare en onzichtbare emotie. Dus hoewel onroerend goed immobiliteit en permanentie impliceert, en het op papier vooral om cijfers en vierkante meters gaat, is de praktijk, waarin u verstrekkende keuzes maakt, verre van inzichtelijk en overzichtelijk.

Daarbij vervult vastgoed een belangrijke rol in en voor de samenleving.  Over de jaren is de vastgoedpraktijk met de maatschappij mee ontwikkeld in complexiteit. Er heeft een behoorlijke verdiepings- en professionaliseringsslag plaatsgevonden. De vragen van deze tijd, waar politiek, financiële instellingen en eigenaren van elk formaat een antwoord op moeten zien te vinden, zetten de branche behoorlijk onder druk.

Desalniettemin blijft vastgoed één van de meest solide beleggingscategorieën die er bestaat en is het een fascinerend vakgebied.  

 

DVS Capital heeft visie op en begrip van het speelveld en de van invloed zijnde ontwikkelingen, alsook een scherp oog voor individuele belangen en wat er werkelijk op straat gebeurt.