pexels-photo-57690_edited_edited_edited.

PARTICIPATIE

Elk vraagstuk wordt benaderd met het gewicht welke het zou hebben als ware het risico ons eigen risico. Toch, en elke eigenaar, belegger en ondernemer weet dat, kan het nooit helemaal hetzelfde zijn. 

Wanneer er behoefte is om in een project samen op te trekken - en wij het ons kunnen veroorloven - stappen we graag in om het risico en de workload te delen en samen de vruchten te plukken. 

Zoals Amerikanen zeggen: 'We put our money where our mouth is'.

Onze diensten

De dienstverlening van DVS Capital is gebaseerd op de overtuigingen dat een bedrijf alleen bestaansrecht heeft als het waarde toevoegt, dat niets en niemand in een vacuüm opereert en dat resultaten – met geluk natuurlijk - bereikt worden door inzicht, talent, competentie, creativiteit en toewijding. 

De wereld van beleggingsvastgoed laat zich kennen door een enorme verscheidenheid aan spelers, immer veranderende invloeden, een veelheid aan grote en nog grotere belangen, een zekere hardheid en veel zichtbare en onzichtbare emotie. Dus hoewel onroerend goed immobiliteit en permanentie impliceert, en het op papier vooral om cijfers en vierkante meters gaat, is de praktijk, waarin u verstrekkende keuzes maakt, verre van inzichtelijk en overzichtelijk.

Daarbij vervult vastgoed een belangrijke rol in en voor de samenleving.  Over de jaren is de vastgoedpraktijk met de maatschappij mee ontwikkeld in complexiteit. Er heeft een behoorlijke verdiepings- en professionaliseringsslag plaatsgevonden. De vragen van deze tijd, waar politiek, financiële instellingen en eigenaren van elk formaat een antwoord op moeten zien te vinden, zetten de branche behoorlijk onder druk.

Desalniettemin blijft vastgoed één van de meest solide beleggingscategorieën die er bestaat en is het een fascinerend vakgebied.  

 

DVS Capital heeft visie op en begrip van het speelveld en de van invloed zijnde ontwikkelingen, alsook een scherp oog voor individuele belangen en wat er werkelijk op straat gebeurt.