top of page

Historie

Het begon allemaal met Stores are Us en Stores Stores Stores, de bedrijven die mijn vrouw (Malka) en ik (Ralph) samen in maart 2005 zijn begonnen. Malka had een succesvolle carrière in de reclamewereld achter zich, en ik stond op het punt partner te worden bij Cool Cat Real Estate waar ik al 5 jaar de vastgoedafdeling aanstuurde.

 

Toen ik een avond met Malka mijn twijfels over of ik die verbintenis wel aan wilde gaan besprak, opperde ze dat we ook voor onszelf konden beginnen. Op dat moment waren onze bedrijven geboren. 

 

We hebben ons in het begin alleen geconcentreerd op A1 winkelvastgoed in Nederland en Luxemburg. De combinatie van onze gezamenlijke expertise en passie heeft in de periode tot 2011 meer dan 50 off market vastgoedtransacties, waarvan we in 13 transacties als junior partners meededen. 

 

Onder andere door de kredietcrisis en de vraag van onze relaties of we de opgebouwde off-market expertise en passie ook op andere segmenten konden richten zijn we ons gaan verbreden. 

 

Dit leidde tot een deal lijst die o.a. woningen, hotels, medisch centra, industriële hallen, restaurants en kantoorvilla’s omvatte, waardoor de naam Stores are Us na verloop van tijd gewoon niet meer paste. 

 

Toch is de passie en liefde voor retail – net als het vermogen om ‘de winkelstraten te lezen’ onverminderd. 

  

In vastgoed liggen de kansen vaak op straat, maar je moet er wel naartoe lopen om ze te benutten.

Wat is uw verhaal? 

Door de jaren heen ......
bottom of page