top of page
amsterdam-1977920_1920_edited_edited.jpg

" Vertrouwen is een functie van twee dingen: karakter en competentie"

amsterdam-1977920_1920_edited.jpg

Over ons

DVS Capital adviseert, participeert, bemiddelt en creëert off-market kansen in een breed scala beleggingsvastgoed. 

Bewezen vakbekwaamheid, slagvaardigheid, discretie, een oprechte liefde voor mensen en dealmaking én het verlangen om van waarde te zijn in al onze interacties kenmerken hoe wij zaken doen. 

Als zelfstandig ondernemers hebben we de luxe – althans, zolang de waarde die wij toevoegen erkent en gehonoreerd blijft – zelf te bepalen wat we doen en hoe we dat doen.  Door ons bezig te houden met een zeer uitgebreid spectrum van vastgoedbeleggingen, alsook te werken met en voor eigenaren en belanghebbenden van elk formaat en multidisciplinair, houden we continu feeling met wat er speelt, kunnen we verbindingen leggen, kansen en risico’s herkennen en wordt ons immer aanwezige nieuwsgierigheid en drang naar ontwikkeling bevredigd.

De keus voor Modern Boutique waarborgt dat niet alleen kwaliteit maar ook onze kernwaarden - waarvan leven in integriteit en medemenselijkheid de belangrijkste zijn - niet in het geding komen. Zakendoen - en leven überhaupt! - met hoofd, hart en onderbuik op lijn. Dat maakt ons onorthodox in benadering, maar wel recht door zee, betrokken en doortastend. Zo creëren we waardevolle samenwerkingen en duurzame relaties.

 

Met ruim 20 jaar ervaring is DVS Capital volledig ingevoerd, aangesloten en thuis in het vak en zijn we u graag van dienst.

DVS Capital is een samenwerking van Ralph de Vries en Malka Schliesser

bottom of page